Kuljetus, perustus ja asennus

Tontti tasataan ja siivotaan, ennen talon saapumista.

Talojen rakennusosata toimitetaan lautalla Helsinkiin tai Turkuun, joita matka jatkuu samalla tehtaalta lähteneellä rekalla.

Maanrakennustyöt: Pintamaiden poisto, liittymäkaivanto, salaoja-, kattovesiputkien ja kaivojen kaivanto, kaivantojen täyttö asennushiekalla ja salaoja sepelillä. Suodatinkankaan asennus koko talon pohjalle, soratäyttö ja tiivistys 200mm, routalevyjen asennus. Lopuksi sepeli ja tiivistys 150mm koko talon alueelta. Valmis.

Perustukset asennetaan. Sivun alla tarkempi selvitys ja muistilista.

Talo tulee paikalle.

Asennus vie vain kaksi tai kolme päivää säästä riippumatta. Hirsimalliston kokonaisrakennusaika on 10-12 viikkoa.

Maalämpölaitteisto asennetaan asiakkaan halutessa, porakaivo on valmiina ennen talon saapumista.

 

Maksaminen

Moduuli60 kylpyhuone.

Talot maksetaan valmistumisen mukaan maksuerätaulukon mukaisesti.

Kaikille maksupostitaulukon mukaisille maksuille annamme pankkitakauksen.

Maksueriä on yleensä 6-7kpl.

Verot:

Myyntivoitosta koituva vero on maksettava, jos samanaikainen ja yhtäjaksoinen omistus- ja asumisaika on ollut alle 2 vuotta.

Muutoin kaikki verot ja tullimaksut ovat hankintahinnassa mukana.

 

As.Oy. Yhteiset tilat

Kuntosali Kuopion asuntoyhteisöön, Kukkanurmenkatu2.

Yhteisistä tiloista, jotka tulevat moduulitalot.com asuntoyhteisöihin.

Tiloissa voi olla esim:

- Sauna ja oleskelutila minikeittiöllä, takkahuone.

-Kuntosali laitteineen sekä kylpyläosasto, jossa voi pulahtaa poreammeeseen treenin jälkeen.

-Elokuvien katselutila varustettuna vaikkapa 60" 4K televisiolla, kotiteatterijärjestelmällä ja mukavilla lepotuoleilla, joissa voi jalat nostaa ilmaan (esim.4-6kpl.) Lisäksi minikeittiö kylpyhuoneen tilalla naposteltavan valmistusta varten. Tietenkin muutama akustiikkalevy parantaa äänimaailmaa.

-Kerhohuone, jossa voi huoltaa myös urheiluvälineitä esim. sukset. Tilassa voi olla pieni verstas perhonsidontapenkkeineen tai vaappuuverstas, jos tälläisiä taitoja löytyy tai halutaan kehittää. Lapsia varten puuhamaailma, vaikkapa sateisia päiviä varten.

Kaikissa tapauksissa tiloissa on wc ja lattiamateriaali valitaan tarpeen mukaan.

Kaikki pyritään mahduttamaan budjetiin, mutta puhutaan vain muutaman prosentin lisäkustannuksista, kaiken elämänlaadun parantamisen ei tarvitse maksaa paljoa.

Langattoman lääkäripalvelun asentaminen päätteelle on maksuton, ainoastaan käytöstä maksetaan (jos tälläinen palvelu valitaan käyttöön).

Aivan kuin olisi lomalla joka päivä.

100% Tyytyväisyystakuu

Takuu ja tarkastukset.

- Ennen muuttoa tehdään muutotarkastus, jossa asunto kuvataan yhdessä asiakkaan kanssa ja kirjataan mahdolliset korjattavat kohdat asunnossa (jotka korjataan).

- 2 vuoden sisällä muuttopäivästä pidetään vuositarkastus, jolloin mahdollisesti ilmenneet viat korjataan, ei kuitenkaan asukkaan aiheuttamia.

- Moduuleilla, kalusteilla, kodinkoneilla sekä muilla pintamateriaaleille on 2 vuoden tehtaan täystakuu.

- 10 vuoden rakennetakuu.

- 100% Tyytyväisyystakuu. Jos ostajalle tulee myöhemmin taloudellisia tai muita henkilökohtaisia ongelmia, lunastamme moduulin hankintahinnalla (myymme kohteen eteenpäin).

Kuopion Hiltulanlahteen valmistuu asuntoyhteisö kesällä 2017.

Perustuksen teko ja talon rakennusvaiheet sekä hinnoittelu.

Perustus.

Kotisivujen hintoihin tulevat rakennusluvat asiakkaalta, joten vastaavatyönjohto ja pääsuunnitelija tulevat asiakkaalta.
Aivan kuten kaikilla talotehtailla.
Meidän hintaan kuuluu normaalit täyttötyöt talon ja terassien alla, ylimääräiset täytöt maksaa aisiakas itse, hintaa ei kuulu myöskaan louhinta eikä paalutus.
 
Tässä vielä muistilista:
Asiakas tuo siis liittymät talon viereen. Ja hoitaa pääsuunnittelun ja asempiirustuksen sekä tontin lvi-sähkö suunnittelun.
Meiltä tulevat rakennesuunnittelu, julkisivu- ja pohjapiirokset rakennuslupaa varten sekä lvi-ja sähköpiirustukset talosta.
Me olemme poistaneet talon alta + muutama metri sivuille (riittävästi) pintamaat ja kaivaneet lähtökoron.
Täyttö talon alle rakennesuunnittelun mukaisesti murske/sepeli anturakorkoon. (mursketta noin 30cm +tiivistys). 
Antroiden teko ja perustus rakennesuunnittelun mukaisesti, tai käytämme valmis sokkelia jossa antura on samassa valussa.
Asiakas asentaa salaojat ja kattovesi kaivot ja täyttää salaojasepelillä perustuksen ulkopuolen sekä ulkopuoliset routaeristeet.
Me teemme sisäpuolisen täytön nostamme liittymät talon sisälle ja asennamme viemäröinnin ja eristeet alapohjaan sekä raudoitukset.
Raudoituksiin kiinnitämme vesikiertoisen lattialämmityksen sekä tarvittavat sähköputket joihin vedetään sähkön syötöt eri huoneisiin sekä vesi johdot (kuuma ja kylmä).
Valamme lattian ja tasoitamme sen.
Kun betoni on viikon kuivunut (ehkä 1.5vko) tulee hirsirunkoinen talopaketti (taikka elementti), hirsirunkoinen talo on valmis noin 12vko. päästä.
Elementti kolmantena päivänä. 
Sen jälkeen viimeistellään sisä- ja ulkopuoli, kylpyhuoneet vesieristetään ja laatoitetaan, rakennetaan sauna asennetaan lattia pinnat ja maalataan.
Kiintokalusteet ja terassit asennetaan ja kodinkoneet. 
Samaan aikaan töiden etenemisen tahdissa lvi-ja sähkömies asentaa ilmastoinnin liittää viemäröinnit ja asentaa vesiputket pinta asennuksena.
Sähkömies johdottaa sähkputket jotka kulkevat siis valussa sekä seinärakenteissa piilossa, asentaa keskuksen ja kalustaa valaisimet, pistorasiat, kytkimet ym.
Tämä vie aikaa noin 3viikkoa. ehkä 4 max.
Taloluovutetaan ja asukas pääsee muuttamaan.
Viimeinen maksuposti maksetaan. 10%. maksettaan ennen talon luovutusta.
Koska emme ole näissä tapauksissa pääurakoitsijoita 2% takuuajan vakuutta ei jätetä vuositarkastukseen.
Esim. Kuopion kohde jossa olemme (tai tuleva Vaasa) pääurakoitsijat 2% takuuajan vakuus jätetään vuositarkastukseen asti.
 
Voimme tehdä myös muut maanrakennenustyöt ja  muut ulkopuoliset työtlisähintaan ja annamme hinta-arvion sen jälkeen teemme sopimuksen.
Hinta tarkentuu työn edetessä, koska emme voi tietää tarkkaan mitä tontti tuo tulessaan vaikka pohjatutkimus olisi tehty ja missä on tarkalleen liittymät.
Muut maanrakennustyöt ja talon ulkopuoliset työt eivät kuulu meidän varsinaiseen liiketoimintaan, pyrimme hinnoittelussa laskuttamaan sen mitä työt todelllisuudessa maksavat eikä yhtään enempää.